Traprenovatie

Wordt het tijd om uw trap te renoveren om deze weer in zijn oude staat terug te brengen? Of misschien wilt u wel iets heel anders dan dat u nu heeft? Dit kan allemaal bereikt worden met een gedegen trap renovatie. Aan de hand van uw eisen en ideeën wordt er een plan gemaakt en zodoende krijgt u binnen afzienbare tijd de trap die u wenst. Het voordeel van een traprenovatie is dat niks uitgebroken hoeft te worden. De huidige trap dient namelijk basis. Dit zal behoorlijk schelen in de kosten in vergelijking met een volledige nieuwe trap. Bron: Brugman Traprenovatie

Professioneel vakmanschap

Wanneer u uw trap wilt renoveren, dan is het natuurlijk de bedoeling dat er een optimaal resultaat wordt bereikt. Daarom kunt u beter niet zelf aan de slag gaan wanneer u geen verstand van zaken heeft. Een mooie trap renovatie is namelijk niet zomaar een klusje in huis maar heeft de handen van een vakman nodig om tot een mooi eindresultaat te leiden. Een vakbekwame trappen specialist heeft namelijk alle noodzakelijke gereedschappen en materialen tot zijn beschikking, en dit zal duidelijk terug te zien zijn in uw gerenoveerde trap. 

Verschil in materialen

Vroeger werd er ontzettend veel gebruik gemaakt van vloerbekleding voor trappen om zo een oude trap te verbergen, maar tegenwoordig kunt u ook uw trap renoveren met mooi hout voor een moderne uitstraling. Er zijn vele verschillende houtsoorten verkrijgbaar die allen een eigen andere toevoeging aan uw huis zullen brengen. Verder is een flakes trap een ware trend in de trappen business. De trap wordt dan voorzien van een laag kunststof vlokken in een bepaalde kleur met daarover een blanke laag. Een flakestrap is zeer onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te houden.

Wanneer uw trap aan een renovatie toe is, kunt u eenvoudig gebruik maken van het onderstaande contactformulier voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Badkamer verbouwen tips Vernieuw uw binnenverlichting Huis isoleren
Heeft u vragen of zou u meer informatie willen?